Op pagina 1 in Google in 3 Stappen met Negeso SEO

Wanneer u op de eerste pagina in Google staat krijgt u meer exposure, meer bezoekers op uw website, meer leads en prospects en meer sales! Breng uw website naar de eerste pagina in Google met het SEO 3 stappenplan van Negeso:

Hoe op pagina 1 in Google komen en blijven met Negeso SEO en Backlinks

1. Keyword Analyse

Selectie van zoekwoorden die u het meeste verkeer naar uw website en de hoogste interesse garanderen.

2. On-Page SEO Zoekmachineoptimalisatie

Optimalisatie van de meta tags en teksten van uw pagina's zodat uw pagina's beter zijn dan al uw top-10 concurenten in Google.

3. Off-Page SEO Zoekmachineoptimalisatie

Maak uw pagina's populair in Google door het creëren van backlinks en door vermeldingen op sociale media.

 

1. Keyword Analyse

Met de keyword analyse leert u welke zoekwoorden voor uw bedrijf of organisatie het meest geschikt zijn om uw website op te optimaliseren in de zoekmachines. Zoekwoorden die het beste zijn voor uw business zijn zoekwoorden met een hoog zoekvolume die u het meeste verkeer opleveren (maar meestal veel concurrentie hebben) en zoekwoorden die specifiek zijn (minder zoekvolume maar minder concurentie) en daardoor een hoge interesse garanderen in wat u te bieden heeft. Laat Negeso uw keyword analyse doen.

2. On-Page SEO

On-Page SEO is het optimaliseren van de pagina's van uw website zodat deze voor Google relevanter zijn dan alle andere pagina's die over hetzelfde zoekwoord gaan en waardoor Google uw pagina's op de eerste pagina in de zoekresultaten plaatst. Uw website wordt het meest relevant in Google voor uw zoekwoorden met:

Google Webmaster Tools: aanmelden van uw website bij Google Webmaster Tools zodat Google Search uw website volledig indexeert. Laat Negeso uw website aanmelden bij Google Webmaster Tools.

Relevante content: tekst op de webpagina. Hoe Google dit precies beoordeelt is niet gepubliceerd. Wat wel bekend is dat Google een voorkeur geeft aan een tekst die "natuurlijk" is, niet te kort is maar ook niet te lang is, over één onderwerp gaat, en "informatief" is voor de lezer. "Hoe kan ik …" webpagina's lijken dan ook de voorkeur te krijgen boven puur commerciële aanbiedingen ("Koop nu … voor € …!").

De juiste meta tags in uw webpagina's, zoals taal, titel, beschrijving, keywords en auteur. Deze criteria kunnen worden begrepen vanuit de volgende redenering: wanneer de schrijver van een webpagina de meta informatie goed invult dan kan je aannemen dat de kans groter is dat het relevante content is, het invullen kost immers moeite. Omgekeerd: slechte content is vaak slecht verzorgd. Laat Negeso uw meta tags juist invullen.

Geoptimaliseerde content: Woorden waarop de zoeker zoekt moeten op de pagina en in de meta informatie voorkomen. Google houdt rekening met zoekwoorden die op elkaar lijken, bijvoorbeeld "website maken" en "website bouwen", maar lijkt de voorkeur te geven aan pagina's die exact matchen. Google past bij de beoordelingen, naar wat bekend is, criteria toe zoals: hoe vaak komt het zoekwoord voor op de pagina, op welke plaats, in koppen, vet gedrukt, enzovoorts. Ook worden pagina's met "onnatuurlijke" inhoud, zoals het herhalen van zoekwoorden in grote aantallen (het zogenaamde keyword spamming) afgewaardeerd. Laat Negeso uw pagina's optimaliseren.

3. Off-Page SEO

Off-Page SEO is zoekmachine optimalisatie voor uw website op andere websites, zodat uw webpagina's populairder worden in Google dan alle andere webpagina's die over hetzelfde zoekwoord gaan. Uw website wordt populairder gemaakt in Google met:

Backlinks: een backlink is een link van een externe website naar uw webpagina. Google kijkt naar het aantal backlinks, de kwaliteit van de backlinks, en het tempo van toename (of afname) in de tijd. Maak uw pagina populair in Google door het creëren van backlinks. Laat Negeso backlinks voor uw maken.

Social media mentions: vermeldingen van uw website in sociale media platformen, zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en Google+ maken uw webpagina's populairder in Google.

Meer opvallen in de zoekresultaten met Rich Snippets

Met rich snippets wordt extra informatie toegevoegd aan uw webpagina, zoals een beoordeling of een prijsaanbieding.

Google pikt deze informatie op en toont dit in de zoekresultaten. U valt zo meer op in de zoekresultaten. Met Negeso W/CMS kunt u zelf eenvoudig rich snippets maken, of laat Negeso rich snippets voor u maken

Wat heeft u verder nog nodig

  • Een Content Management Systeem (CMS) dat voldoet aan de technische eisen van Google. Webpagina's die voldoen aan de technische eisen van Google scoren meer punten en hebben daardoor een grotere kans om hoger in de index te komen. Bijvoorbeeld, wanneer een pagina in de meta informatie de taal heeft in welke de pagina is geschreven, kan Google de pagina in de juiste landenindex plaatsen. Negeso W/CMS voldoet aan al deze technische eisen.
  • Anciëniteit: dit wordt afgeleid aan de leeftijd van een domeinnaam: een website die lang bestaat voldoet aan een behoefte. Het is voor een jonge domeinnaam (jonger dan één jaar) dan ook vrijwel onmogelijk om met een zoekwoord op de eerste pagina te komen. Dit verklaart tevens de handel in tweedehands domeinnamen.

Hoe werkt Google?

Wanneer u zoekt in Google of een andere zoekmachine, zoals Bing, krijgt u binnen enkele seconden een resultaat. Dit is mogelijk omdat Google doorlopend miljarden webpagina's leest en een index bijwerkt. Het is een zeer geavanceerd systeem; hierbij wordt door de software gekeken naar honderden criteria om pagina's te ordenen (te vergelijken met een punten score systeem), in het streven om een zoeker de "meest relevante antwoorden" te kunnen geven. Hoe het mechanisme precies werkt is niet gepubliceerd. Voor vrijwel elk zoekwoord zijn er duizenden, miljoenen of zelfs miljarden pagina's waar Google uit kan kiezen, maar Google kan uiteraard slechts 10 pagina's tonen in de eerste resultaatpagina en stopt vervolgens na 1.000 pagina's. Merk op dat er een onderscheid dient te worden gemaakt tussen de betaalde vermeldingen in de zoekresultaten (AdWords) en het organische zoeken, waar het hier om gaat. Merk ook op dat er eigenlijk niet één index is, Google heeft vele landen sites, zoals www.google.nl, die de voorkeur geven aan websites die "dichtbij" zijn: zijn geschreven in het Nederlands en een .nl domeinnaam hebben.

Hoe moeilijk is het om op de eerste pagina in Google te komen?

De SEO inspanning die u moet plegen om op de eerste pagina in Google te komen is afhankelijk van het aantal concurerende pagina's en de SEO inspanning die de concurrentie pleegt. Bijvoorbeeld, in www.google.com zijn er voor de zoekterm "How to create a website" meer dan 2.000.000.000 (!) pagina's en de bedrijven die commerciële aanbiedingen op de eerste pagina hebben weten te krijgen plegen daarvoor continu enorme inspanningen.

Laat Negeso uw pagina's op de eerste pagina in Google krijgen

Negeso helpt u om uw website op de eerste pagina in Google te krijgen met diensten voor een vaste prijs met een duidelijk resultaat. U kunt zo uw beschikbare marketingbudget optimaal invullen. Negeso biedt de volgende SEO diensten:

Strategy consult Consultancy: internet-, domeinnaam-, SEO-, sociale media strategie.
Keyword analyse Rapport met de beste 10 keywords voor uw bedrijf of organisatie, inclusief gegevens over het zoekvolume in uw land en wereldwijd.
Google account setup Creëren van uw account bij Google
Google Webmaster Tools setup Creëren van uw Google Webmaster Tools account en koppelen aan uw Negeso W/CMS website.
Meta tags optimaliseren Optimaliseren van de meta tags van tot 20 pagina's (vereist Keyword analyse)
Pagina optimaliseren Optimaliseren van de tekst van één pagina (vereist Keyword analyse)
Backlinks maken 6 maanden Gedurende 6 maanden backlinks maken voor tot 5 themapagina's en tot 10 zoekwoorden, 1 dag per week handmatig. U ontvangt wekelijks een overzicht van de gecreëerde backlinks (vereist Keyword analyse en Google Webmaster Tools setup).
Rich snippets maken Maken van rich snippets op tot 10 pagina's.
Google Analytics setup Creëren van Google Analytics account, een profiel voor uw website en koppelen aan uw Negeso W/CMS website (vereist Google account).
Google+ profiel setup Creëren van een Google+ profiel met een beschrijving van uw organisatie en heen en weer koppelen aan uw Negeso W/CMS website (vereist Google Account)
Google Place maken Creëren van een Google Places zakelijke vermelding (vereist Google+ profiel)
Google Maps kaartje met custom pin Maken van een Google Maps kaartje op uw Negeso website inclusief een custom designed pin (vereist Google account)
Pagina tekst schrijven Een pagina tekst schrijven.
Landing page maken Landing page maken inclusief webdesign, tekst schrijven en optimaliseren (vereist Keyword analyse)
Google Adwords setup Creëren van Google Adwords account.
Google AdWords advertentie maken Schrijven en maken van een Google AdWords advertentie (vereist Keyword analyse en een Google AdWords account)
LinkedIn profiel maken Maken van een LinkedIn account en profiel en heen en weer koppelen aan uw Negeso website
Facebook profiel maken Maken van een Facebook account en profiel en heen en weer koppelen aan uw Negeso website
Twitter profiel maken Maken van een Twitter account en profiel en heen en weer koppelen aan uw Negeso website
Twitter tweets 6 maanden Gedurende 6 maanden tweets op Twtter plaatsen (vereist News Pull Module)
Facebook news 6 maanden Gedurende 6 maanden berichten op Facebook plaatsen (vereist News Pull Module)
LinkedIn news 6 maanden Gedurende 6 maanden berichten op LinkedIn plaatsen (vereist News Pull Module)
Google +1 button Google +1 knop op de website maken zodat bezoekers kunnen stemmen (vereist Google+ account)
Google +1 1 maand Gedurende 1 maand Google +1 toevoegen. 

 


Bel nu 030-8080203
voor een offerte!
 

 

 

 

   . . . Na 2 maanden al op pagina 1!"  Petra Molensloot

Gemiddelde beoordeling 5/5 op basis van 250 beoordelingen.

"SEO vereenvoudigd!"



Negeso heeft de moeilijke taak van SEO op zich genomen. Toch een vak apart om hoog in Google te komen!

"Geweldig advies"



In overleg met Negeso hebben wij gekozen voor 2 keywords. Al vrij snel zagen we resultaat en na 3 maanden stonden we op pagina 1 met beide keywords! Dat hadden we zelf zeker niet gekund!

"Op pagina 1 staan en blijven"



We maken gebruik van het onderhouds abonnement van Negeso. Op pagina 1 komen was al een prestatie maar nu blijven we daar ook op. Geweldig resultaat!

Speciale Aanbiedingen

Koop nu €1.999 pakket all-in
Koop nu online €6.999 prijs all-in
Koop de €14.999 kompleet pakket

 

Negeso voor uw adaptive / responsive webdesign, uw website maken, SEO, webshop bouwen, online marketing, social network designs, erp connectors, mobile apps in Android, IOS of Windows mobile, online strategy consultancy, en veel meer. Uw website bouwen, kies uit 10 edities en meer dan 90 modules.  

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €3.76  .at - €12.84  .be - €7.61  .biz - €10.24  .cc - €16.78  .ch - €10.28  .co - €7.28  .com - €9.54  .com.ua - €9.00  .co.uk - €7.85  .de - €8.55  .dk - €8.00  .es - €7.49  .eu - €7.36  .fr - €8.48  .in - €4.43  .info - €5.97  .it - €8.26  .li - €10.28  .me - €10.25  .me.uk - €7.85  .mobi - €10.28  .name - €8.68  .net - €9.04  .nl - €7.50  .nu - €15.67  .org - €5.52  .org.uk - €8.16  .pm - €8.85  .re - €8.85  .ru - €5.97  .tel - €11.02  .tf - €8.85  .tv - €24.03  .us - €5.52  .wf - €8.88  .ws - €8.16  .yt - €8.88