Bent u nieuw op deze website, kijk dan eerst op onze homepage

Hoe wij uw webdesign maken

 

Negeso: webdesign maken en website bouwen met het meest innovatieve cms voor een vaste prijs:

Online uw CMS website met custom webdesign samenstellen en kopen met de Negeso Website Buy Wizard

"Go Touch" Webdesign

Met een aanraakscherm kan de website goed reageren op de aanraakbewegingen van de gebruiker, mits de website op de juiste wijze is ontworpen en gebouwd. Websites die zijn ontworpen door Negeso en zijn gebouwd met Negeso Website/CMS maken volledig gebruik van de touch functionaliteit die aanwezig is op smartphones, tablets en notebooks die zijn voorzien van een touch screen. Hiedoor heeft de gebruiker een rijke en prettige experience.

 

Tegels bieden een duidelijke en makkelijke navigatie op touch screens. Met Negeso Website/CMS 3.0 kunt u zelf u eigen tegels maken. Een voorbeeld is te vinden op de homepage.

 

Het webdesin en de website dienen ook rekening te houden met de afwezigheid van bepaalde functies, zoals het ontbreken van de muisaanwijzer. Onder andere zijn hover-effecten, zoals tooltips dan niet mogelijk. Dit betekent dat alle klikbare elementen op een webpagina duidelijk visueel herkenbaar moeten zijn.

Responsive webdesign

Een responsive webdesign zorgt er voor dat uw website gemakkelijk is te lezen en te navigeren op allerlei verschillende apparaten: het ontwerp past zich automatisch aan het apparaat aan.

 

Van smartphones, tablets, netbooks, laptops, desktops en tv's, gebruikers bezoeken van uw website met een verschillende beeldschermformaten. De uitdaging is het ontwerpen en bouwen van een website die er goed uitziet en goed werkt op kleine tot grote beeldschermen: van 640x480 (kleine smartphone), via 1024x768 (gewone tablet) naar 1900x1080 (PC of TV schermen HD) of zelfs groter. De resolutie (aantal beeldpunten of pixels) van een groot scherm kan 6 keer zo groot zijn dan een klein scherm.

 

Een responsive webdsignis een website design dat er voor zorgt dat uw website een optimale bezoekervaring oplevert op een breed scala aan apparaten: PC, TV, smartphones en tablets. Het voordeel voor de bezoekers is dat de website gemakkelijk is te lezen en te navigeren met zo min mogelijk vergroten/verkleinen en verschuiven.

 

Het verschil tussen een traditioneel website design en een responsive webdesign is dat een traditioneel webdesign een vaste breedte heeft, waarin alle elementen een vaste grootte en positie hebben, terwijl met een responsieve website design de breedte van de website zich aanpast aan de breedte van het beeldscherm en alle elementen een relatieve grootte en positie hebben (vergeleken met de grootte van het scherm) en de elementen "stapelen" zich om het scherm te vullen.

 

Websites die zijn ontworpen Negeso, met een traditionele of een responsive webdesign, zijn altijd volledig compatibel met tablets en smartphones, en door het toepassen van een responsive website design zal uw website een optimale weergave garanderen op een breed scala aan apparaten, ongeacht of hoe klein of groot het beeldscherm.

Bepaling van het design

Het webdesign is het grafisch ontwerp van uw nieuwe website en dient als specificatie van het website bouwen. Het ontwerp bepaalt het uiterlijk (de look-and-feel) van uw website en de basis-layout van de pagina's. In de basis-layout krijgen de door u in de Negeso Configurator gekozen editie en modulesin hun plek op de pagina's. Deze modulekeuze kunt u in een latere fase bijstellen. Een webdesigner van de Negeso Webdesign Studio maakt voor u een eerste website design voorstel. De grafische vormgeving is gebaseerd op de door u ingevulde vragenlijst in de fase webdesign intake, zodat wij een goed beeld hebben van uw boodschap en identiteit en wat u belangrijk en mooi (of lelijk) vindt. Het website design voorstel ontvangt u als afbeeldingen die u gewoon op uw computer kunt bekijken. Uw op- en aanmerkingen verwerken wij, net zolang totdat u tevreden bent met het resultaat. Normaliter zijn twee correctieronden voldoende. Daarna worden de eventuele vervolgpagina's op dezelfde wijze ontworpen. Alles wat Negeso voor u ontwerpt is handgemaakt. Voor een aantal voorbeelden van websites die Negeso heeft ontworpen en gebouwd, zie ons website design portfolio. De voortgang van de webdesign fase kunt u online volgen en bijsturen in het Klant Portal. Negeso gaat pas verder met de volgende fase nadat u het resultaat van de huidige fase heeft goedgekeurd. De betaling gaat per fase online in het Klant Portal. Alle populaire wereldwijde betaalsystemen worden ondersteund.

Wat is een webdesign?

Het webdesign is een afbeelding hoe uw website er later in het echt gaat uitzien. Het webdesign bepaalt de grafische vormgevingen de basis-layout van de pagina's: de plaats van de verschillende onderdelen en modules op de pagina, zoals menu, logo, nieuws headline, en rich-text-blokken. Het website design legt ook de look-and-feel in de grafische vormgeving vast: lettertype, kleuren, stijlelementen (bijvoorbeeld afgeronde randen) en afbeeldingen.

Hoe maken wij een website design voor u?

Het maken van een website design is creatief-ambachtelijk werk. Ervaring is daarom belangrijk. Onze webdesigners hebben al meer dan 500 mooie websites ontworpen. Zie ook ons webdesign portfolio. Het begint met luisteren naar wat u belangrijk vindt. Hierbij gebruiken wij een uitgebreide vragenlijst. In deze website design intake vertelt u ons wat uw boodschap en identiteit is, wat uw sterke punten zijn, uw eventuele huisstijl en wat u belangrijk en mooi en lelijk vindt. Het website design wordt gebaseerd op uw huisstijl, indien u dat wenst. Voor het kiezen van harmonische kleurcombinaties hebben wij een online hulpmiddel. In de Negeso Configurator kiest u een editie en maakt u een voorlopige keuze uit de modules. Deze modules krijgen een plaats in het webdesign. De voorlopige modulekeuze kunt u in een latere fase bijstellen. Een webdesigner van de Negeso Webdesign Studio maakt een eerste webdesign voorstel. Dit voorstel krijgt u als afbeeldingen die u gewoon op uw computer kunt bekijken. Uw op- en aanmerkingen verwerken wij, net zolang totdat u tevreden bent met het resultaat. Normaliter zijn twee correctieronden voldoende. Daarna worden de eventuele vervolgpagina's op dezelfde wijze door een webdesigner ontworpen. Onze webdesigners werken dus niet met standaard webdesign-template, alles wat het Negeso Webdesign Center voor u ontwerpt is uniek en handgemaakt.

Wat ontwerpen wij?

Voor elk type pagina is er een webdesign nodig. Vaak ziet de homepage er anders uit dan de vervolgpagina's omdat de homepage bijvoorbeeld een nieuws headline heeft. Voor elk type pagina maken wij later in de de website een pagina template. De pagina template bepaalt de vormgeving en basis-layout van alle pagina's die in het content management systeem worden gecreëerd. Hoeveel pagina templates er nodig zijn, wordt bepaald door de in de Negeso Configurator gekozen editie en modules en uw business. Heeft u bijvoorbeeld verschillende business unitsof productlijnen die een verschillende stijl of layout hebben, dan heeft u meer ontwerpen en pagina templates nodig. Heeft u nog geen huisstijl, dan kunnen wij dat voor een vaste prijs voor u ontwerpen met de Corporate Identity Module: logo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. De ontworpen huisstijl krijgt u ready-to-print aangeleverd.

Waarom is een webdesign nodig?

Het maken van een professioneel website design vóórdat wij uw website bouwen is noodzakelijk omdat er een precieze specificatie nodig is van wat er moet worden gebouwd, anders zou de website bouwen fase onvoorspelbaar worden. Met het website design kunt u controleren dat u de website heeft gekregen die u heeft besteld.

Kan ik een webdesign aanleveren?

Het is mogelijk om een website design aan te leveren. De webdesign fase verloopt dan zoals hierboven beschreven, onze website designers gaan dan aan de slag gaan met de aangeleverde bestanden.

 

   . . . Eén website voor alle devices!" Chris de Jong

Het gemiddelde van de beoordelingen 5/5 op basis van 250 beoordelingen.

"Van alle markten thuis!""Ongeacht of je nu met een smartphone, iPad of PC naar onze website kijkt, het ziet er super uit!"

"Professioneel webdesign, precies wat we wilden!"Bij het eerste voorstel waren we direct enthousiast. Negeso heeft goed geluisterd en kwam met een design wat precies verwoord waar wij voor staan! Klasse!

"Zeer snel resultaat!"Doordat we vantevoren uitvoering over het design document hebben nagedacht en toen hebben ingevuld, was het voorgestelde design van Negeso met een paar kleine aanpassingen perfect!

Onze aanbiedingen

Bestel nu €6.999 prijs compleet
Koop nu €9.999 compleet pakket

 

Negeso voor uw adaptive / responsive webdesign, uw website maken, SEO, webshop bouwen, online marketing, social network designs, erp connectors, mobile apps in Android, IOS of Windows mobile, online strategy consultancy, en veel meer. Uw website bouwen, kies uit 10 edities en meer dan 90 modules.  

Koop uw domein bij Negeso:
.asia - €3.95  .at - €12.84  .be - €7.61  .biz - €5.91  .cc - €15.09  .ch - €10.18  .co - €9.80  .com - €8.68  .com.ua - €9.00  .co.uk - €3.31  .de - €8.55  .dk - €7.97  .es - €7.49  .eu - €4.20  .fr - €8.48  .in - €4.27  .info - €5.51  .it - €8.26  .li - €10.18  .me - €7.50  .me.uk - €3.31  .mobi - €9.34  .name - €7.91  .net - €8.24  .nl - €7.50  .nu - €16.19  .org - €5.51  .org.uk - €7.46  .pm - €8.85  .re - €8.85  .ru - €5.51  .tel - €9.99  .tf - €8.85  .tv - €21.50  .us - €7.06  .wf - €8.88  .ws - €7.46  .yt - €8.88